Экспертно

Окупанти використовують фейкові листування підлітків для того, щоб перекласти відповідальність на українців за теракт у Підмосков’ї

Picture

Ворог на тимчасово окупованих територіях проводить інформаційну кампанію, аби дискредитувати підпілля , та поширює брехливі листування українських підлітків, яких нібито завербували партизани для організації терактів

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначено, що росіяни на ТОТ у межах своєї інформаційної кампанії поширюють брехливі листування нібито українських підлітків, яких завербували партизани для організації терактів у школах Криму. У ЦНС зауважують, що ворог у таий спосіб хоче перекласти відповідальність українців за теракт у Підмосков’ї.

"Можемо констатувати, що кремлівський режим використовує смерть лише для поширення ненависті та ще більших смертей. Зауважимо, що спротив не співпрацює з особами, які не досягли 18 років", — підкреслено в повідомленні.

26 березня повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях України росіяни після теракту в Підмосков’ї почали перевіряти громадян Таджикистану, яких раніше самі ж і завезли.

Підготувала: Ніна Петрович