Экспертно

«Вишиваємо Перемогу»: з’явився проморолик до Всесвітнього дня вишиванки

Організатори Всесвітнього дня вишиванки презентували тематичне промо відео до свята, яке цьогоріч відзначатимуть 16-го травня. Улюблене свято мільйонів українців, яке засвідчує національну ідентичність і збереження культурних надбань нашої нації, у 2024 році пройде під гаслом «Вишиваємо Перемогу».

«Цьогорічне гасло свята вкотре нагадує всім українцям, про те, що кожен з нас має стати символічною «ниткою», яка щодня наполегливо «вишиває» українську Перемогу. Великими та малими «стіжками». З вірою, надією та любов’ю – як це робили колись наші предки», — повідомила співзасновниця Всесвітнього дня вишиванки Леся Воронюк.

Українці продовжують у важких боях виборювати право на свою незалежність і свободу. Тож не випадково однією з ключових фігур у проморолику зображено FPV-дрони, які на полі бою ефективно нищать ворогів України, — розповіли організатори Всесвітнього дня вишиванки.

«Це промо має на меті нагадати всім нам про те, що українці мають об’єднуватись заради Перемоги, як це було на початку широкомасштабного вторгнення. І кожен з нас може допомогти своєму ближньому для досягнення головної мети української нації», — зауважив режисер відеоролика, військовослужбовець ЗСУ Олександр Ткачук.

Промо-відео за посиланням https://fb.watch/rMgGy_rUis/

Довідка

Проморолик «Вишиваємо Перемогу» створено творчим колективом військовослужбовців «ТРО Медіа» Командуванння Сил територіальної оборони ЗСУ

Актори:

Контактна особа Олександр Ткачук +380956074720