Экспертно

У ДТП на Бучанщині загинули люди

У ДТП на Бучанщині загинули люди

Поліція Київщини розслідує обставини ДТП поблизу села Святопетрівське Бучанського району, в результаті якої загинуло троє людей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

Як попередньо встановили правоохоронці слідчого управління поліції, подія сталась о 10:30. Вантажний автомобіль MAN виїздив із другорядної дороги на головну — в напрямку міста Боярка. У цей час у бік Вишневого на великій швидкості їхав автомобіль КІА. Коли вантажівка здійснювала поворот ліворуч на світлофорі, легкове авто вʼїхало йому під причіп.

Внаслідок зіткнення 34-річний водій легковика та двоє пасажирок — 34-річна дружина кермувальника та її 57-річна мати від отриманих травм загинули на місці. Слідчі слідчого управління Київщини за фактом ДТП, розпочали досудове розслідування. Працівники поліції затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі на місці події продовжують працювати слідчі.

Нагадаймо, що 6 травня у Броварському районі на 5 км траси Київ-Суми-Юнаківка, водій автомобіля "Cherry" заснув за кермом та злетів у кювет.