Экспертно

Бардаш видав нову маячню про плани Кремля на Україну: південь - Росії, Київ звільнять, а націоналістів ізолюють

Читать на русском

Бардаш видав нову маячню про плани Кремля на Україну: південь — Росії, Київ звільнять, а націоналістів ізолюють

Бардаш видав нову маячню про плани Кремля на Україну: південь — Росії, Київ звільнять, а націоналістів ізолюють

Опальний продюсер-зрадник Юрій Бардаш, який доклав руку до створення колективів "Гриби" та Quest Pistols, уявив себе чи то воєнним, чи то геополітичним експертом. Музикант, котрий втік під крило Кремля та отримав російське громадянство, з поважним виглядом поміркував, "що залишиться від України", та розмріявся про захоплення Києва.

Бардаш досі не примирився з тим, що російські окупаційні війська відступити або були відкинуті ЗСУ на багатьох напрямкам. У божевільних фантазіях артиста, як він розповів пропагантистам, країна "втратить південні області".

Юрій Бардаш видав нову маячню про плани Кремля на Україну: південь відійде Росії, Київ звільнять, а націоналістів ізолюють queiqxeiudiqhhant

Ексукраїнець дещо загубився в географії областей, тому в число міст на південному напрямку у нього чомусь ввійшов Київ.

"Південь відійде до Росії. А ця нісенітниця, яка там залишиться, сама себе зживе, за чим спостерігатиме весь світ. Єдина проблема – скільки це буде тривати. Як тільки ми звільнимо наших людей і Київ, нам нічого не доведеться робити", – видав Бардаш.

Українців, які не бажають підкорюватися терористичній владі РФ, музикант називає "зоопарком, цирком потвор, націоналістами та фашистами". Цікаво, що всіма цими характеристами колаборант, вочевидь, описує і свого маленького сина Георгія, який під час благодійного концерту своєї мами у Варшаві зачитав рядки вірша українського поета Миколи Верещака "Моя Україна".

Юрій Бардаш видав нову маячню про плани Кремля на Україну: південь відійде Росії, Київ звільнять, а націоналістів ізолюють

Продюсер уже заплутався у своїх тезах, і не бачить звʼязок з реальністю. Наприклад, він побідкався, що в Києві утискають "русских". Звідки вони взялися в українській столиці, путініст не пояснив.

До слова, від українського паспорту артист відмовлятися не поспішає. За його версією, документ дорогий Бардашу як історія, але найочевидніша причина – можливість виїжджати за кордон як українець.