Экспертно

Чемпіонка України образила дніпрян і отримала відповідь: "Полечу в Дубай, а ви ховатиметеся у підвалах"

Читать на русском

Чемпіонка України образила дніпрян і отримала відповідь:

Чемпіонка України образила дніпрян і отримала відповідь: "Полечу в Дубай, а ви ховатиметеся у підвалах"

Чемпіонка України з академічного веслування Алсу Алейнікова стала фігуранткою грандіозного скандалу. 22-річна спортсменка та модель з Дніпра публічно образила українців, назвавши їх "порожнім місцем", а також із захопленням розмріялася про нові ракетні удари Росії по рідному місту.

Відповідні заяви Алейнікова зробила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram , пише портал opentv.media . Дочка віце-чемпіонки Олімпіади-96 та депутатки від фракції "Слуга народу" у Дніпропетровській обласній раді Діни Міфтахутдінової почала насміхатися з співвітчизників, які переживають війну.

 dqdiqhiqdkideeant

"Я, може, завтра полечу в Дубай. Там питиму кокос, ходитиму по магазинах і чудово почуватиметеся, а ви сидітимете у війні і ховатиметеся в підвалах. Ви порожнє місце і нічого не вирішуєте. Тому сидите мовчки. Вам від Росії ще так прилетить, ви очухаєтеся, будете тут г***о прибирати", — сказала Алейнікова.

Цікаво, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну спортсменка публікувала посади на підтримку країни із національною символікою. Жителі Дніпра запідозрили Алейникову у колабораціонізмі та припустили, що вона вже втекла за кордон. Вони порадили їй не повертатися до міста.

"П****ц тобі в Дніпрі. Чекай. Ми таке не прощаємо", "Неосвічена, невихована, обмежена тупенька тварина. Ганьба батькам, їх ганьба. Сміття нашої країни, на жаль", "А могла й далі жувати. Потрібно було лише мовчати", "Прикольно, що у неї у профілі написано "пам’ятай про смерть". Іронічно виходить", – пишуть у коментарях.