Экспертно

У парламенті Сербії виникла несподівана суперечка: "Вони вкрали туалетний папір"

Читать на русском

У парламенті Сербії виникла несподівана суперечка:

У парламенті Сербії виникла несподівана суперечка: "Вони вкрали туалетний папір"

Президент Олександр Вучич заявив, що опозиціонери вкрали рулони паперу для "атаки" на новопризначеного спікера. У партії у відповідь вказали "найкращому студенту юрфаку" на помилку.

Президент Сербії Олександр Вучич звинуватив опозицію в крадіжці туалетного паперу у стінах парламенту. Подробиці 21 березня поділилися у виданні N1.

Під час засідання парламенту 20 березня депутати атакували новопризначену спікерку Анну Брнабіч туалетним папером. Вучич заявив, що з такою поведінкою опозиціонери ніколи не прийдуть до влади.

Сербія, туалетний папір, парламент Сербії, Ана Брнабіч qrxiquieuiqeant

Сербський парламент після "атаки" туалетним папером

Фото: Informer

"Вони вкрали туалетний папір із приміщення зборів та націлилися на Ану Брнабич та інших, хто сидів за цим столом. Якщо це та Сербія, яку вони пропонують громадянам, я вірю, що вони ніколи не прийдуть до влади, і я вітаю Ану, бо її чекає важка робота", — сказав журналістам президент.

Сербія, туалетний папір, парламент Сербії, Ана Брнабіч

Сербський парламент після "атаки" туалетним папером

Фото: Informer

Сербія, туалетний папір, парламент Сербії, Ана Брнабіч

На звинувачення у крадіжці відповів лідер опозиційної Партії свободи та справедливості Драган Джилас. Політик запевнив, що його однопартієць Александар Йованович Цута нічого не крав.

"Кращий студент юрфаку не сказав правди. У частині 1 статті 203 Кримінального кодексу написано, що для крадіжки недостатньо лише заволодіння чужим рухомим майном, а має бути намір на отримання неправомірної вигоди. Тут це було не так. Колега Йованович взяв туалетний папір, а потім використав її за призначенням", — написав Джилас.

Najbolji student Pravnog fakulteta nije rekao istinu. При Крівічному законіку čl. 203.

Ovde to nije bio slučaj. Toalet papir je… pic.twitter.com/CXJA4jbMAN

— Dragan Djilas (@DraganDjilas) March 21, 2024