Экспертно

Тренер російського клубу обізвав українців токсичними

Читать на русском

Тренер російського клубу обізвав українців токсичними

Тренер російського клубу обізвав українців токсичними

Колишній футболіст збірної Чорногорії Младен Кашчелан вирішив підіграти російській пропаганді та видав брехню про українців. Ексгравець львівських "Карпат" (сім матчів у сезоні 2009/10) звинуватив мешканців нашої країни в нібито негативному ставленні до іноземців.

Про це нинішній помічник головного тренера команди "Парі Нижній Новгород" заявив в інтерв’ю порталу Sport24. За словами Кашчелана, у 2013 році він боявся переходити у тульський "Арсенал", але про свій переїзд до країни-агресорки зовсім не шкодує. Також він підтвердив, що у листопаді 2022 року отримав російський паспорт.

 queiueiqutirkant

"Дружина запропонувала полетіти до Росії і просто познайомитись. Я був проти – у 2009-му році я грав в Україні, у "Карпатах", і в мене залишилися негативні спогади: там усі були дуже токсично налаштовані по відношенню до іноземців. Переживав, що в Росії буде те саме. Я та моя дружина пов’язуємо майбутнє нашої родини саме з цією країною. Тому ми вирішили отримати російські паспорти. Ми отримували паспорти РФ у дуже тяжкий час", – сказав Кашчелан.