Экспертно

На Київщині ремонтують дорожнє покриття на основних транспортних маршрутах

На Київщині ремонтують дорожнє покриття на основних транспортних маршрутах

На Київщині активно ведуться роботи з ремонту дорожнього покриття на основних транспортних маршрутах регіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Службу відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області" у "Фейсбуці".

Після завершення ремонтних робіт буде влаштована нова горизонтальна дорожня розмітка.

Ремонт дорожнього покриття триває на маршрутах:

  • М-07 Київ – Ковель – Ягодин, ремонт дорожнього покриття виконують "картами" на ділянках дороги підрядна організація працює в межах міста Буча та поблизу кордону з Житомирською областю.
  • М-06 Київ – Чоп, асфальтобетонне покриття ремонтують на ділянках дороги, що потребує негайного ремонту для забезпечення безпечного руху автотранспорту.
  • На дорозі М-03 Київ – Харків, роботи вже завершено, нове асфальтобетонне покриття влаштовано на площі майже 5 тис. м² та нанесено дорожню розмітку.
  • Дорожня спецтехніка працювала й на ділянках в межах міста Києва та по всій протяжності траси М-05 Київ – Одеса, там де важливо було локально відремонтувати критичні ділянки дороги. Ремонт виконано на площі близько 30 тис. м².
  • З Києва до Обухова на дорозі Н-01 Київ – Знам’янка також працює дорожня спецтехника.
  • В ремонті й регіональна дорога Р-04 Київ — Фастів — Біла Церква — Тараща — Звенигородка, роботи ведуться на 4 визначених ділянках дороги з найбільш критичною ямковістю.
  • Спецтехніка працює й на дорозі Т-25 — 41 Новий Биків — Згурівка — Яготин – якісний та безпечний проїзд забезпечують між населеними пунктами Яготин та Згурівка.

Нагадаймо, що у Київській області перейменували понад триста вулиць.