Класичною стравою для ситного обіду є суп або борщ з пампушками. Проте, можна урізноманітнити меню перших страв і приготувати ароматний суп з чечевицею.
Готувати суп просто і легко, а виходить дуже смачно. Рецепт з нами поділилися на Instagram-сторінці "cook_julija_simonchuk".
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю обсмажити з морквою, додати часник, філе стегна.
2. Додати копчену паприку.
3. Трохи обсмажити і додати промиту червону чечевицю.
4. Додати картоплю, залити водою і варити до готовності картоплі та чечевиці, періодично знімаючи піну.
5. Наприкінці додати лавровий лист, духмяний перець, томатну пасту.
6. Варити ще 1-2 хвилини, додати зелень і зняти з вогню.
7. Залишити трохи постояти і можна подавати на стіл.